23 september 2021

Feestelijke eindbijeenkomst Praktijkproef Amsterdam

Dinsdagmiddag 9 november is het zover: de spetterende afsluiting van Praktijkproef Amsterdam (PPA). We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn in het BIMHUIS in Amsterdam. Want de afgelopen jaren hebben we samen prachtige dingen voor elkaar gekregen, en dat vieren we graag met iedereen die direct of indirect een bijdrage heeft geleverd.

Tijdens deze middag komen alle hoogtepunten van 10 jaar PPA in vogelvlucht voorbij. We staan stil bij de drie projectfases die we hebben doorlopen: wegkant, in-car en de volledige integratie van wegkant en in-car. En bij hoe de innovaties na PPA doorontwikkeld zijn, ook internationaal.

Programma

12.00 uur: Inlooplunch.
13.00 uur: Start programma, met onder meer:

  • Welkom door projectmanager Ronald Adams.
  • Beproefde PPA-innovaties aan systemen langs de weg met Serge Hoogendorn (TU Delft) en Jeannet van Arum (CGI Nederland en voormalig PPA stuurgroeplid van de provincie Noord-Holland).
  • Beproefde PPA-innovaties aan systemen in de auto met Arwind Gajadien (BrandMKRS) en Daniel van Motman (gemeente Amsterdam).
  • De integratie van wegkant en in-car systemen met Caspar de Jonge (ministerie van IenW) en Lindy Molenkamp (provincie Noord-Holland).
  • PPA-innovaties beproefd in het buitenland: bijdrage van het internationale netwerk.
  • Aanbieding van de PPA-verantwoording aan Michèle Blom (DG Rijkswaterstaat) en de stuurgroep.
  • Aandacht voor de mensen die PPA tot een succes gemaakt hebben.

16.30 uur: Einde inhoudelijk programma en start van de gezellige en dit keer extra feestelijke borrel.
Rond 18.30 uur: Einde bijeenkomst
 
Kortom, een feestelijke middag die je niet wilt missen. Meld je daarom meteen aan! Als je je al eerder hebt aangemeld, dan hoef je nu niets te doen.

Meld je HIER aan

Je ontvangt in oktober een bevestiging met meer informatie, ook over het coronatoegangsbewijs.

We zien je heel graag op 9 november!