28 maart 2018

Innovatieve Smart Mobility oplossingen vinden de weg naar reguliere processen niet zonder slag of stoot

Dubbelinterview Dirk-Jan de Bruijn en Ronald Adams in Smart Mobility Stories 

 

Hoe zorg je ervoor dat nieuwe Smart Mobility oplossingen breed worden overgenomen? Opschaling wordt binnen het werkveld als een gemeenschappelijke uitdaging gezien. Projecten en programma’s geven steeds meer aandacht aan het tijdig betrekken van belanghebbenden die innovaties kunnen implementeren. Toch blijft het een enorme uitdaging en vereist opschaling krachtenbundeling op alle niveaus. Kortom, zoals minister van Nieuwenhuizen het formuleerde in haar openingsspeech op de Intertraffic beurs: ‘It takes brains, balls and bucks’. 

Dirk-Jan de Bruijn, kwartiermaker voor het programma Tulip Truck Platooning en Ronald Adams, programma manager Praktijkproef Amsterdam (PPA) en InterCor delen hun ideeën.

Lees hier het gehele artikel: https://www.innovatiecentrale.nl/nl/node/466 

Dit artikel is verschenen in Smart Mobility Stories #11. Hierin lees je de verhalen van professionals uit het veld. Mensen zoals jij en ik die dag in-dag uit bezig zijn mobiliteit steeds een beetje slimmer te maken. Smart Mobility Stories is een product van AutomotiveNL, Connecting Mobility, DITCM Innovations, De Innovatiecentrale, het ITS Bureau en Rijkswaterstaat. Voor meer informatie en aanmelden: https://www.innovatiecentrale.nl/nl/smart-mobility-stories