09 april 2021

PPA editie van NM Magazine: een uitgebreide en leerzame terug-blik

De Praktijkproef Amsterdam (PPA) is het hoofdthema van de april editie van NM Magazine. In 10 artikelen gaan een aantal hoofdrolspelers in op het reilen en zeilen van de praktijkproef, op de resultaten en de lessen. 

 

Lees bijvoorbeeld het interview met projectmanager Ronald Adams waarin hij terugblikt. De column van Michèle Blom over haar betrokkenheid bij PPA. Of de artikelen over het uitdenken, beproeven, verbeteren en breed uitrollen van het concept Gecoördineerd Netwerkbreed Verkeersmanagement. Ook gaan we in op het evalueren van de proeven, op de publiek-private samenwerkingen en het delen van de kennis over de grens. En er is meer…
 
Het is een uitgebreide en leerzame terugblik geworden die laat zien dat stap voor stap is toegewerkt naar het integreren van wegkant systemen met systemen in de auto. Een echt bewaarnummer! De speciale uitgave over PPA verschijnt in aanloop naar de afronding van het project later dit jaar. We danken alle auteurs van onze PPA-, private- en wetenschappelijke samenwerkingspartners voor hun medewerking en inzet.

Lees hier verder in het magazine