16 oktober 2019

PPA BIMHUIS bijeenkomst op 3 december

Dinsdagmiddag 3 december organiseren we een bijeenkomst in het BIMHUIS in Amsterdam waarin we u graag bijpraten over de Amsterdamse pilots van de Europese projecten Concorda en SOCRATES2.0.

Voor Concorda nemen we u tijdens de bijeenkomst virtueel mee naar de testtrack om te laten zien wat en hoe we testen. Daarnaast staan we stil bij de bevindingen van de eerste testweek die in september plaatsvond. Ook geven we inkijk in waar we zowel samen met NXP en Fiat Chrysler Automobiles tegenaan lopen bij het inrichten van de testcircuits en het realiseren van de communicatietechnologie.

Onze publieke en private partners in SOCRATES2.0 blikken vooruit naar de pilot in Amsterdam die binnenkort start en waaraan op grote schaal testgebruikers gaan mee doen. Ook geven ze een kijkje in de keuken van de pilot in Antwerpen die nu vol in de uitvoering is. 
 

Programma
 

Concorda:

  • Update over de stand van zaken van de Concorda pilot Amsterdam door projectmanager Sebe Vogel. 
  • Virtuele tour naar het Concorda testtrack op de A5-A9, N205-N201 en het centrum van Amsterdam.
  • Bevindingen eerste testweek (september 2019) en vooruitblik naar testweek 2.
  • In gesprek met het technische team over waar ze tegenaan lopen bij het inrichten van de testcircuits en het realiseren van de communicatietechnologie.


SOCRATES2.0:

  • Toelichting op de SOCRATES2.0 pilots in de verschillende steden: de doelen, de publiek-private samenwerking en de planning door projectmanager Tiffany Vlemmings.
  • De ins en outs en de eerste bevindingen van de SOCRATES2.0 pilot in Antwerpen die afgelopen oktober gestart is met testgebruikers. 
  • Showcase van een aantal SOCRATES2.0 diensten in Amsterdam door betrokken partners, o.a. toelichting op de inhoud van de diensten en de customer journey (visuals) en toelichting op het te beproeven samenwerkingsmodel, zoals de rol van de assessor.
  • In gesprek met de aanwezige partners over de ervaringen tot nu toe.

    U bent van harte welkom op deze bijeenkomst en er is alle gelegenheid om vragen te stellen.


Zet de datum vast!

Reserveer nu alvast de datum in uw agenda en meld u aan. 

Meld je hier aan! 

 

Datum en locatie
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 3 december van 15.00 tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel. Inloop vanaf 14.30 uur. Adres: Piet Heinkade 3 in Amsterdam. Kijk hier voor informatie over de bereikbaarheid.

We kijken uit naar uw komst!
Ronald Adams (Projectmanager Praktijkproef Amsterdam)
 
Meer informatie over Concorda en SOCRATES2.0 is beschikbaar op www.praktijkproefamsterdam.nl.