01 juli 2019

Stem op ons! Praktijkproef Amsterdam is genomineerd voor de WOW-samenwerkingsprijs 2019

We zijn trots op deze nominatie en willen al onze partners hartelijk bedanken, want samen hebben we al veel bereikt. En genomineerd zijn is één, maar met jullie steun willen we nu natuurlijk ook graag winnen. Dus stem op ons! Alvast hartelijk dank.

‘De Praktijkproef Amsterdam valt en staat bij samenwerking. En ondanks dat samenwerken soms ook uitdagingen kent, hebben we als PPA-partners al ontzettend veel samen gerealiseerd, zegt Ronald Adams (projectmanager PPA). ‘Naast de eer voor al onze partners voor het mogelijk winnen van deze prijs, is dit een mooie kans om met de leden van Platform WOW verder in gesprek te komen over hoe onze resultaten en geleerde lessen in andere organisaties en projecten toegepast kunnen worden.’

Stem uitbrengen voor de publieksprijs
Uit 37 inzendingen zijn we eerst geselecteerd voor de top 10. Na een succesvolle pitch zijn we vervolgens door de jury unaniem genomineerd voor de top 3, samen met twee mooie waterprojecten: Zandige dijkversterking Texel en Integraal Ruimtelijk Programma Durgerdam.

Op 19 september tijdens de landelijke WOW-dag wordt de winnaar bekend gemaakt van zowel de juryprijs, als de publieksprijs.

Oproep
We stellen het erg op prijs als je dit bericht doorstuurt naar je collega’s, binnen je organisatie en in je eigen netwerk. Of ons Linkedinbericht deelt.

Over de WOW-prijs voor beste samenwerking
Er zijn talloze bijzondere, mooie en inspirerende samenwerkingsprojecten op het gebied van (vaar)weg en waterbeheer. Projecten die collega’s kunnen inspireren. Projecten die verder gaan dan de samenwerking tussen een opdrachtgever en een opdrachtnemer en waar bij voorkeur meerdere (semi-)overheidspartijen betrokken zijn.

Platform WOW wil deze projecten graag in het zonnetje zetten en brede bekendheid geven. Daarom organiseren zij iedere 2 jaar de WOW-prijs voor de beste samenwerking. De inzendingen worden door een jury beoordeeld. Naast eeuwige roem en veel publiciteit ontvangt de winnaar een mooi geldbedrag.

Platform WOW 
Platform WOW stimuleert samenwerking tussen beheerders van wegen, vaarwegen en water bij de Nederlandse overheid, havenbedrijven en drinkwaterbedrijven. Met als doelstelling dat dat het beheer van (vaar)wegen en het watersysteem zo efficiënt mogelijk wordt georganiseerd en uitgevoerd. WOW staat voor Wegbeheerders ontmoeten Wegbeheerders en Water ontmoet Water. Zie www.platformwow.nl voor meer informatie.