13 november 2019

Webinar platform WOW over Praktijkproef Amsterdam

In het kader van de top-3 nominatie van de WOW samenwerkingsprijs 2019 is Praktijkproef Amsterdam (PPA) gevraagd een webinar te geven op 27 januari. Deze staat in het teken van de geleerde lessen en resultaten van PPA die toepasbaar zijn in andere regio’s, organisaties en projecten en hoe we daarin kunnen samenwerken. Hier is meer informatie te vinden.  

Over de WOW-samenwerkingsprijs 

PPA was een van de drie genomineerden van de samenwerkingsprijs 2019 van Platform WOW die in september werd uitgereikt. Uiteindelijk won IRP Durgerdam de juryprijs en Prins Hendrikzanddijk Texel de publiekversie. Ondanks dat we niet in de prijzen gevallen zijn, blijven we trots op onze nominatie. Meedoen heeft ons laten zien dat hetgeen we dag in dag uit doen, door de wegbeheerders wordt gezien en gewaardeerd. Verder hebben we door deze kans bij de leden van Platform WOW onder de aandacht kunnen brengen dat we graag helpen om onze resultaten en geleerde lessen in andere organisaties en projecten toe te passen.

Filmpje over PPA en interview met Ronald Adams

De organisatie maakte een korte film over de PPA en de samenwerking. Deze is hieronder te bekijken. Verder werkte de organisatie een mooi interview uit met Ronald Adams (projectmanager PPA). U leest hem hier na.