Nieuws

Nieuws vanuit de Praktijkproef Amsterdam.

ec720.jpg

13 July 2017

Europese Commissie draagt bij aan grootschalige proef met innovatieve verkeersdiensten

Na vijf lange maanden wachten, kwam op 7 juli dan eindelijk het verlossende bericht: de Europese Commissie heeft besloten een proef met innovatieve mobiliteitsoplossingen in en rondom Amsterdam mede te financieren.

11 July 2017

Ronald Adams, projectmanager PPA

Over het nieuwe project Socrates2.0

11 July 2017

Lancering Smart Mobility Embassy Netherlands

Op dinsdag 20 juni is de Smart Mobility Embassy officieel gelanceerd tijdens het ITS European Congress in Straatsburg. De embassy fungeert als gateway naar alle Nederlandse kennis en expertise op het gebied van Smart Mobility.
aanpak-praktijkproef-amsterdam-draagt-bij-aan-bereikbaarheid-regio.jpg

11 July 2017

Aanpak Praktijkproef Amsterdam draagt bij aan bereikbaarheid regio

Een combinatie van maatregelen uit de Praktijkproef Amsterdam (PPA) kan de komende jaren bijdragen aan een betere bereikbaarheid, zowel in de Amsterdamse regio als daarbuiten.

11 July 2017

Grootschalige proef met innovatieve verkeersdiensten in regio Amsterdam

Betere routeadviezen, snelheidsadviezen en duidelijke informatie voor de weggebruikers over wegwerkzaamheden en calamiteiten.
ppafilm720.png

03 July 2017

Nieuwe PPA film

Wat doet en is de Praktijkproef Amsterdam? Dat is binnen twee minuten te zien in een nieuw PPA video. Het is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in smart mobility. De nieuwe video geeft kort de resultaten en de nieuwe ontwikkelingen van PPA weer. Het komt in de plaats van de video uit 2013.
thumb_Rotterdam_maastunnel_gravendijkwal.jpg

16 June 2017

Door PPA geteste aanpak in de praktijk gebracht

Ook op andere plaatsen is het door de Praktijkproef Amsterdam beproefde aanpak van Geïntegreerd Netwerkbreed Verkeersmanagement (GNV) toe te passen. Dit gebeurt onder andere al in de regio Utrecht en in gemeente Rotterdam.

20 April 2017

PPA ambassadeurs

Op donderdag 20 april zijn tijdens de Bimhuis bijeenkomst de nieuweambassadeurs van PPA bekendgemaakt. Zij gaan adviseren over hoe de resultaten van PPA zijn in te zetten in de concrete praktijk van mobiliteits- en verkeersmanagement in de regio en daarbuiten